Tuesday, 6 December 2011

Hack Wifi Dengan Beini! <--- Main Klik2 Jer!



Assalamualaikum dan salam sejahtera......entry kali ini aku nak ajar korang hack wifi!sbb dah banyak tanya aku cara nak hack wifi...so harini aq buat tutorial.Jangan risau!hack ni mudah ja..korang x perlu tau pasal coding2!just main click2 je...hehe.. :D
Sebelum tu CLICK SINI


note : tuto nih bukan aq yg buat...aq just copy paste ja..tapi aku ada tukar sket2...hehe....credit to : Mr.Hac dan ayen46


Baiklah jom mula.....


Tools Yang Diperlukan




Download : 


Beini 1.2.2 (Baru)
Beini 1.2.1 (Lama)




Apa yang telah dikemaskini?

- Updated Aircrack-ng to 1.1r1859
- Updated FeedingBottle to 3.2: generate *.wkp file directly when get handshake packets (EWSA3.x project file)
- Added driver x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce:AR9271 chips supported
- Added firmware.tcz:updated RT3070 firmware and more
- File Manager:Removed ROX-Filer(libglade.tczl,libxml2.tczl,rox-filer_root.tcz,shared-mime-info.tcz),Added Xfe(xfe.tcz,xfe-locale.tcz,fox.tcz,Xorg-7.5-lib.tcz)

Notes: If you are not using AR9271 chips, please delete "x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce" and "firmware.tcz", these two packets of software will cause some problems with some cards, after that please add "rt2x00_2.6.34-Beini.tce" in Beini-1.2.1 for supporting RT3070 chips. Sorry to have caused you so much inconvenience.


Nota:


 Burn iso tu as image kat cd (gunakan Nero, Ashampoo, Ultraiso dan lain-lain lagi)
@
Buat USB boot (gunakan UNETbootin 377 atau LiLi)






Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:

1. Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)





2. Klik yes






3. Klik kotak wlan0, lepas tu klik next





3. Klik scan





4. Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat






5. Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik next





6. Klik advanced mode






7. Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)





8. Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)






9. Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).




10. Klik advance mode




11. Klik capture. klik fake auth (by force)





12. Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.




13. Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack





14. Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik




15. kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.




16. Done!!!


Credit to : Mr.Hac dan ayen46


Itu sahaja step2 yg korang kena buat untuk hack wifi!!!Selamat mencuba!Assalamualaikum....

Item Reviewed: Hack Wifi Dengan Beini! <--- Main Klik2 Jer! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com