Saturday, 10 December 2011

Tools For Hiding IP!!





Assalamualaikum dan salam 1Malaysia....entry kali ini aku nk crita tentang tools untuk hide IP korang...korang pun tahu kan betapa penting nya hide IP?Safety First!!Baiklah jom tngok.. ^_^
Sebelum tu CLICK SINI




1. Stealthy
Stealthy ni ada extension untuk Chrome dan Firefox.Ia berupaya untuk change proxy anda dengan hanya skali click je.Aku memang slalu guna ni..hehe...Website rasmi : Stealthy


Download :

Chrome
Firefox


2. Platinum Hide IP
Platinum Hide IP adalah software hide ip untuk windows.Ia berupaya untuk hide IP anda dengan sekali click jer.Korang boleh pilih nak guna IP negara mana yg korang suka!

Download :
Platinum Hide IP 3.0.9.6 + Patch


3. Super Hide IP
Tool ni pun lebih kurang macam Platinum jugak...function die sama jer...Korang boleh pilih jugak nak IP negara mana.


Download:
Super Hide IP 3.1.4.8 Full Crack



4. Hotspot Shield
Software ni berupaya untuk Hide IP korang jugak.Ia menggunakan teknologi VPN(kalau nak tahu google.hehe).Ia berupaya membuatkan anda tersembunyi secara lengkap.Dan yang paling penting ianya FREE!


Download:
Hotspot Shield




5. Ultrasurf
Tool ini jugak FREE untuk didownload.Fungsi ia jugak untuk hide IP korang.Tool ni slalu jugak org sebut.

Download:
Ultrasurf


6. Hide My Ass!
Nih bukan dikira tool atau extension.Ianya lebih kepada sebuah website yg boleh membuka website lain dengan IP lain.Aku pun tak tahu nk terang macam mana.haha...senang cita kalau korang nk sesuatu website tu,tapi nk hide ip bole guna ni.Just masukkan url website tersebut.dan dia akan tolong bukak dan dalam masa yg sama menyembunyikan IP korang.Korang nk guna untuk bukak web yg disekat/block pon bole.Aku slalu jugak guna nih.
UPDATE:hide my ass ni proxy la jugak.Thanks to Ahmad Nasihin sebab bagitau. :D


Link:
Hide My Ass!



Baiklah itu saja untuk entry kali ini.Tools2 ni aku buat yg mana yg aq pernah try ja.Kalau ada tool yg lagi hebat jangan segan silu nak comment kat bawah yer....hehe....Assalamualaikum..





Item Reviewed: Tools For Hiding IP!! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com