Tuesday, 10 January 2012

Tutorial Tabnabbing Bertulis!


Assalamualaikum dan salam sejahtera...baiklah memandangkan banyak yang tak faham tutorial tabnabbing versi video, kali ni aku post tuto tabnabbing versi bertulis pulak!Tuto ni aku amik dari brother crew.copy paste je.CREDIT TO JOHNY BROTHER CREW DAN BROTHER CREW!.Tanpa berlengah lagi jom mula.

note : bagi yang nak try usha2 tuto versi video bole tngok SINI

Sebelum kita mula,korang kena tahu lu tabnapping tu aper...bukan PORN SITE !!!

Okei,JOm mula...malas nk wat karangan panjang2...

1.korang download tabnapping file brother army !

http://www.mediafire.com/?ndebspd1jbs9aqc

2.Lepas tu,korang extract semua file lam tu ~

3.Korang tengok file yg nama "bgattack.js" korang right click,open with notepad !

4.Korang search "window.location = " sebelah = tu ader link phishing aku,korang tukar ke link phishing korang !

5.Pastu "Save" file tu !

6.Seterusnya korang create file2 tabnabbing tu dalam webhosting korang(macam create file phishing)



note : Recomended Webhost :
www.x90x.net
www.000webhost.com

7.Korang tekan "Open" kat "youtube.html"..pastu nanti masuk youtube lagu "Cukuplah Sudah" kpop-indon xP ~

8.Pastu tunggu lam berapa saat,nanti youtube tu,tukar masuk phishing korang....:)

9.Ambil link youtube tu,kasi kat orang...bukan link phishing!


Baiklah itu saja step2 nya.Aku harap korang dah faham!Selamat Ber"tabnapping".Assalamualaikum!!!
Item Reviewed: Tutorial Tabnabbing Bertulis! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com