Monday, 27 February 2012

Tools DDoS Dan Cara Menggunakannya


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Baiklah hari ini aku nak post tentang DDoS.semua dah tau kan DDoS tu apa?Dah lama nak post tapi baru teringat hari ini.

Ok jom...



1. LOIC


Download :http://sourceforge.net/projects/loic/


Cara guna :
Rujuk video :


LOIC ni singkatan kepada Low Orbit Ion Cannon.Tool ini pernah digunakan oleh kumpulan Anonymous.Tool ini sangat berkesan.Tapi macam biasa memerlukan jumlah "askar" yang ramai. xD \


2. HOIC


Download :
http://www.mediafire.com/?5su5vuj90cirm4p 



Cara guna :




HOIC ni macam abang kepada LOIC la.hahaha...Singkatan kepada High Orbit Ion Cannon.Tool ni dikatakan LOIC versi upgraded.Berkesan jugak macam LOIC.Askar pun kena ramai jugak.


3. DDoS v2 - SaVSaK.CoM


Download :
https://sites.google.com/site/savsakorg/ddos/DDOSv2.rar?attredirects=1&d=1 

Home page :
https://sites.google.com/site/savsakorg/ddos/

Cara guna :
Tengok di homepage.Guna google translate.dan korang jugak boleh rujuk video yang disertakan dalam file yang korang download tu.
Cara guna dia agak sama jugak la dengan yang lain.masukkan ip atau url.dan attack.
note: aku pun tak sure cara nak guna.tapi korang try la usha2...nanti aku update. :D


Tool ni dikatakan sangat berkesan.Mampu men-DOWN-kan website dalam masa yang singkat.Dikatakan kalau seorang saja yang ddos pun boleh down.Boleh baca di MyDefacer.TK


4. DDoS Attack With Batch File


Download : 
http://reaperzdownload.x90x.net/apps/ddos.bat

Ini adalah tool ddos yang paling simple.boleh buat seniri guna notepad.Tutorial buat dan cara guna tengok sini :
DDoS Attack With Simple DDoS Tool



5. Online DDoS Tool


Links:

Cara guna :
1. Click Stop Flooding/Stop Attacking
2. Masukkan URL website target.
3. Masukkan Request Per Second (thread/packet data)
contoh : 100

4. Tekan Start Flooding/Start Attack!


Tool ini telah digunakan oleh anonymous semasa ops megaupload.Mungkin Anon yang cipta.Boleh baca di sini:
http://nakedsecurity.sophos.com/2012/01/20/anonymous-opmegaupload-ddos-attack/


Itu saja...kalau ada lagi aku akan update.
Sekian,
Assalamualaikum....
Item Reviewed: Tools DDoS Dan Cara Menggunakannya Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com