Monday, 20 February 2012

Tuto Cari Admin Login Page



Assalamualaikum dan salam sejahtera.entry kali ini aku nak share dengan korang cara nak cari admin login page guna Perl script!!

Baiklah jom mula!

1. Download installer perl dan script admin login finder.
Semua aku dah pack dalam satu file rar.
Download Link : 
http://www.mediafire.com/?w2zq6ece74cof25

2. Extract file tersebut.Dan install file :

 ActivePerl-5.10.1.1006-MSWin32-x86-291086.msi



3. Buka folder ADMIN , dan copy file admin.pl dan paste ke dalam drive C:\ 

4. Buka
 CMD , dan type : cd/ 
dan tekan ENTER

5. Seterusnya type : admin.pl
dan tekan ENTER
 

6. Seterusnya akan keluar seperti berikut :


Masukkan URL website dan tekan ENTER.

7. Selepas itu, masukkan bahasa coding yang digunakan website tersebut, samada asp, php, cfm, any.
note: jika korang tak tahu coding language wen tersebut, masukkan any. 

TEKAN ENTER!!

Tool ni akan mencari login page di website tersebut.Jika jumpa, dia akan tulis :

[+] Found -> http://www.target.com/admin/

Congratulation, this admin login page is working.

Good luck from Tartou2

Itu saja! semoga berjaya!

Assalamualaikum~~ 
Item Reviewed: Tuto Cari Admin Login Page Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com