Monday, 5 March 2012

Jom Hack Google Translate!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Entry kali ini aku nak share dengan korang satu trick simple.

Trick ni akan membuatkan macam korang "hack" website google translate.


Contoh :http://translate.google.com/translate?sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fgoo.gl%2F3r1Fi


Hebat tak?muahahah...

ok jom~~

1. Upload file deface korang ke mana-mana webhost atau tempat lain.

2. Copy link deface korang tu, dan pendekkan link tu di website yang menawarkan link shorten.
Ni yang aku guna : 
http://goo.gl/ 


3. Letakkan link yang telah dipendekkan tadi macam ni :

http://translate.google.com/translate?sl=es&tl=en&u=PASTEDISINI



Contoh :http://translate.google.com/translate?sl=es&tl=en&u=http://goo.gl/3r1Fi


4. Enjoy!! Tunjukkan kepada rakan-rakan korang.Kononnya korang dah "hack" google.hahaha!

Assalamualaikum~~
Item Reviewed: Jom Hack Google Translate! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com