Saturday, 3 March 2012

Ping Aggretor Di Rakan Blog!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera, hari ni aku nak review satu laman untuk ping aggretor blog anda!!


Laman ni baru ditubuhkan, tapi dah mempunyai banyak pengguna!!!
Ditubuhkan Oleh Syakilla Daniel pada tanggal 14 Febuari 2012.


Traffic yang diberikan memang lumayan!
Tengok refering url aku :



Mantap?Memang la sikit sebab aku baru je register 2 hari lepas.Post pun aku submit tak banyak.Bayangkan kalau korang submit banyak?Perh! traffic tak terkira beb!



Tengok refering site aku pula :



Terbaik! Ni baru dua hari!

Ok apa lagi Jom register!
Link : Rakan Blog - Malaysia Blogging Social Network


Some SS :


Homepage

Stats page


Submit Post page


Lawa kan??Jujur aku cakap UI dia memang mesra pengguna.Nak buka pun loading laju.Best!


Ok jangan lupa register dan mula submit post korang!! 
Assalamualaikum!
Item Reviewed: Ping Aggretor Di Rakan Blog!! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com