Friday, 20 April 2012

Phishing Tanpa Perlu Guna Webhosting (Video)



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Entry kedua untuk hari ini yaww~ :D

Ok dalam entry ni aku nak share dengan korang cara nak phishing tanpa menggunakan webhost!YA! Tak perlu susah payah register dan kena ban lolzzz~



note : untuk teknik ini korang perlu ada website yang telah di tanam shell.tak kisah la apa pun janji dah tanam shell.webdav pun bole :DJom layan video dibawah.Credit to We Are Programmer From Malaysia dan Juding Doherty. 

ENJOYSSS~~





Ok selamat berjaya dan Assalamualaikum~
Item Reviewed: Phishing Tanpa Perlu Guna Webhosting (Video) Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

6 comments:

  1. wkwkwkwkwk
    nice share :D
    kalau sape2 yg kaki pancing tu comform suke post ni

    ReplyDelete
  2. Pass Dy ap?? :P :P

    ReplyDelete
  3. lupa dah.org buat video ni pun x ingat -,-
    kau download yang ni :
    http://www.mediafire.com/?992h6wm2x151mz6

    ReplyDelete
  4. we... macam mna nak ada website yang telah di tanam shell ??

    ReplyDelete

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com