Thursday, 30 August 2012

Domain Baru -www.reaperz.net-

#UPDATE!
Pengumuman! Domain www.reaperzhacking.com akan ditukar ke www.reaperz.net.

Bukan blog.reaperz.net.
Ini kerana google akan index main domain dan bukan subdomain terlebih dahulu.
Harap Maaf :)



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hari ini aku nak buat satu pengumuman.

DOMAIN www.reaperzhacking.com akan bertukar ke domain www.reaperz.net tidak lama lagi.


Jadi aku harap korang semua tak binggung la cari mana blog ini nanti.hehe..tapi domain lama tu aku akan redirect ke domain baru.
Sebab tukar domain?
Domain lama tu ialah domain INTUIT.Domain FREE yang dapat melalui kaedah bypass credit card.tapi domain tu cuma FREE SATU TAHUN.Dan dah nak dekat setahun dah...


Selain itu,nantikan subdomain2 baru dibawah www.reaperz.net seperti :

site.reaperz.net <-- official site
habbo.reaperz.net <-- habbo :D
bwservice.reaperz.net <-- blogwalking service
www.reaperz.net <-- blog ini la :P

dan banyak lagi.nantikan :)

Baiklah itu saja.Terima kasih :)


Item Reviewed: Domain Baru -www.reaperz.net- Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com