Friday, 10 August 2012

Facebook Fake Relationship Status Trick


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ini aku nak share satu trick facebook yang menarik iaitu fake relationship status.Trick ni fungsi dia bila orang buka link yang kita bagi dia akan keluar "You are now in a relationship with XXX".
Ok jom mula.

1.Mula-mula edit link dibawah :
https://m.facebook.com/home.php?s=IDFACEBOOK&stype=crrs&refid=0&_rdr

Tukar IDFACEBOOK kepada ID facebook korang.
Contoh ID : 
100000XXXXXXXXX

2. Kalau korang tak tahu macam mana nak cari ID facebook korang boleh dapatkan di sini :Rea_pErz's Facebook ID Finder

3. Akhir sekali hantar link yang dah siap edit tu ke mangsa korang! >.<
Hasil :

note: Trick ni cuma fake dan korang tak akan betul2 jadi relationship dengan mangsa.hahahaha

Enjoy dan Assalamualaikum!
Item Reviewed: Facebook Fake Relationship Status Trick Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com