Monday, 3 September 2012

Tutorial Free Unlimited SMS!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
YA!Jangan terkejut dengan tajuk tu sebab memang betul!
Unlimited Free SMS!

Tapi bukan lah sms guna handphone :P
Servis memang terbaik dan setakat aku guna ni tak ada sebarang masalah lagi.Boleh digunakan 24/7 dan UNLIMITED!


Nak tau?Jom!

1. Mula-mula masuk web Freesms.ws


2.Click register.Rujuk gambar :


Masukkan maklumat2 korang dalam kotak yang disediakan.
Lepas siap click Sign Up.
Lepas tu bukak email korang untuk verification dan aktifkan acc.

3. Selepas dah selesai register dan acc dah aktif,masa untuk hantar SMS!
Rujuk gambar :


Pilih negara,masukkan no phone penerima,nama penghantar(nama korang la!), mesej korang dan SEND!

4. Gambar di bawah ni adalah hasil SMS yg di hantar :D


Tengok waktu penghantaran.Aku hantar pukul 2 pagi dan boleh guna.Servis dia 24/7!

Kalau ada lagi servis yang bagus boleh tolong share di comment :)

Sekian Assalamualaikum dan selamat ber-SMS!

tag - 
sms free malaysia , sms free text , maxis sms free , international sms free
Item Reviewed: Tutorial Free Unlimited SMS! Description: Rating: 5 Reviewed By Unknown

Share:

8 comments:

  1. nah, hntaq email palsu :)
    http://emkei.cz/

    ReplyDelete
  2. kalau hantar sekarang , bile dapat msj tu ? lmbat eh ???

    ReplyDelete
  3. xlambat,paling lambat pun 2 minit.

    ReplyDelete
  4. tak dapat pon mesej yang di hantar ? =.=

    ReplyDelete
  5. kita x bole antaq kt org lain yg x berdftar..

    ReplyDelete
  6. boleh la...aku dok hantar dekat kawan2 aku.dorang tak daftar pun.
    lagi pun masa kita nak daftar ni tak dak pun mintak nombor phone.jadi memang tak ada kena mengena la.SEMUA BOLEH HANTAR

    ReplyDelete

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com