Monday, 3 September 2012

Tutorial Free Unlimited SMS!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
YA!Jangan terkejut dengan tajuk tu sebab memang betul!
Unlimited Free SMS!

Tapi bukan lah sms guna handphone :P
Servis memang terbaik dan setakat aku guna ni tak ada sebarang masalah lagi.Boleh digunakan 24/7 dan UNLIMITED!


Nak tau?Jom!

1. Mula-mula masuk web Freesms.ws


2.Click register.Rujuk gambar :


Masukkan maklumat2 korang dalam kotak yang disediakan.
Lepas siap click Sign Up.
Lepas tu bukak email korang untuk verification dan aktifkan acc.

3. Selepas dah selesai register dan acc dah aktif,masa untuk hantar SMS!
Rujuk gambar :


Pilih negara,masukkan no phone penerima,nama penghantar(nama korang la!), mesej korang dan SEND!

4. Gambar di bawah ni adalah hasil SMS yg di hantar :D


Tengok waktu penghantaran.Aku hantar pukul 2 pagi dan boleh guna.Servis dia 24/7!

Kalau ada lagi servis yang bagus boleh tolong share di comment :)

Sekian Assalamualaikum dan selamat ber-SMS!

tag - 
sms free malaysia , sms free text , maxis sms free , international sms free
Item Reviewed: Tutorial Free Unlimited SMS! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com