Tuesday, 30 October 2012

Download Free Windows 8 RTM + Activator!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Excited tak dengar tajuk entry ni?hehe yup entry kali ini aku nak share dengan korang Windows 8 FREE!aku jugak turut sertakan Activator.Untuk apa?Untuk activekan windows ni la.lebih kurang mcm "crack" la.
Tapi ini bukanlah Windows 8 Official tetapi RTM version.RTM = Release To Manufacturing.Tetapi function semua sama.Credit to JomPHP.
Ok malas cerita banyak2 korang pun dah excited nah jom tengok :

Download Windows 8 RTM AIO Professional And Enterprise (X86/X64)




Download : Windows 8
Password : www.oxava.com
Size : 3.48 GB

Terdapat 4 versi windows 8 di dalam satu ISO :
MICROSOFT WINDOWS 8 PROFESSIONAL RTM X86 ENGLISH
MICROSOFT WINDOWS 8 PROFESSIONAL RTM X64 ENGLISH
MICROSOFT WINDOWS 8 ENTERPRISE RTM X86 VOLUME ENGLISH
MICROSOFT WINDOWS 8 ENTERPRISE RTM X64 VOLUME ENGLISH


Download Windows 8 Activator (All Version)



Password : www.oxava.com
Size : 45.47 MB

Cara nak guna :
1. Extract file.

2. Run "Microsoft Windows 8 Activator(All Edition).exe" dan tunggu sampai habis loading.
3. Kemudia click "Windows 8 Install/Uninstall".Kemudian akan keluar popup CMD.Tekan "Y" dan enter.Tunggu sampai habis dan enjoy.
Dalam package ini juga terdapat satu software lain iaitu software untuk customize start menu.

note : Kalau korang update windows, activation tu akan hilang! tapi jangan risau korang cuma perlu run semula activator tu :)


Baiklah itu saja.Selamat berdownload yer dan enjoy windows 8.Nanti aku akan share windows 8 official pula ya :)
Assalamualaikum....




Item Reviewed: Download Free Windows 8 RTM + Activator! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com