Tuesday, 30 October 2012

Download Free Windows 8 RTM + Activator!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Excited tak dengar tajuk entry ni?hehe yup entry kali ini aku nak share dengan korang Windows 8 FREE!aku jugak turut sertakan Activator.Untuk apa?Untuk activekan windows ni la.lebih kurang mcm "crack" la.
Tapi ini bukanlah Windows 8 Official tetapi RTM version.RTM = Release To Manufacturing.Tetapi function semua sama.Credit to JomPHP.
Ok malas cerita banyak2 korang pun dah excited nah jom tengok :

Download Windows 8 RTM AIO Professional And Enterprise (X86/X64)




Download : Windows 8
Password : www.oxava.com
Size : 3.48 GB

Terdapat 4 versi windows 8 di dalam satu ISO :
MICROSOFT WINDOWS 8 PROFESSIONAL RTM X86 ENGLISH
MICROSOFT WINDOWS 8 PROFESSIONAL RTM X64 ENGLISH
MICROSOFT WINDOWS 8 ENTERPRISE RTM X86 VOLUME ENGLISH
MICROSOFT WINDOWS 8 ENTERPRISE RTM X64 VOLUME ENGLISH


Download Windows 8 Activator (All Version)



Password : www.oxava.com
Size : 45.47 MB

Cara nak guna :
1. Extract file.

2. Run "Microsoft Windows 8 Activator(All Edition).exe" dan tunggu sampai habis loading.
3. Kemudia click "Windows 8 Install/Uninstall".Kemudian akan keluar popup CMD.Tekan "Y" dan enter.Tunggu sampai habis dan enjoy.
Dalam package ini juga terdapat satu software lain iaitu software untuk customize start menu.

note : Kalau korang update windows, activation tu akan hilang! tapi jangan risau korang cuma perlu run semula activator tu :)


Baiklah itu saja.Selamat berdownload yer dan enjoy windows 8.Nanti aku akan share windows 8 official pula ya :)
Assalamualaikum....




Item Reviewed: Download Free Windows 8 RTM + Activator! Description: Rating: 5 Reviewed By Unknown

Share:

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. tak jdi p0n!!!!!!

    ReplyDelete
  3. I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

    Also visit my blog :: binoa review

    ReplyDelete
  4. Magnificent beat ! I wish to apprentice whilst you amend your web site, how could i
    subscribe for a weblog site? The account aided me a acceptable deal.
    I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered vibrant transparent idea

    My blog post ... PSN Code Generator

    ReplyDelete

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com