Thursday, 4 October 2012

Google Search Trick Zerg Rush

Google Trick




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Entry kali ini aku nak share dengan korang trick google search "Zerg Rush".
Trik ni di kongsikan oleh Spec Tre.Kredit kepada beliau.

jom~


1. Mula-mula buka http://www.google.com

2. Paste perkataan di bawah dan search :

Zerg Rush


3. Trick ni akan buatkan keluar "donut" dekat search result google dan korang di kehendaki tembak "donut" tu.Tembak seberapa banyak yang boleh sebelum semua search result di-bom oleh donut2 ni.


SS :


Tembak semua donut tu!

Tengok score.

Itu saja untuk entry kali ini.sorry jarang update sebab aku busy nak exam akhir tahun.hehe Assalamualaikum dan have fun!
Item Reviewed: Google Search Trick Zerg Rush Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com