Thursday, 11 October 2012

DDoS Tools - New List

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Harap maaf kerana lama tak update sebab busy exam.Tapi harini aku ada masang lapang sikit.Jadi aku nak share dengan korang lagi tools DDoS!
Sebelum ni pun aku dah share.Boleh tengok DI SINI


Tapi list tools ni yang baru pulak.Aku ambil dari Raja Fareez.
iklan : Beliau ada menjual topeng anonymous/guy fawkes dengan harga yang sangat murah.berminat boleh pm beliau :)

Baiklah malas nak tulis panjang-panjang nah layan...Sedut jangan tak sedut~~


ByteDOS V3.2 




Turbinas V1.0 






SYN Flood DOS 




Itu saja untuk entry kali ini.Selamat ber-DDoS.
Assalamualaikum

Item Reviewed: DDoS Tools - New List Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com