Thursday, 15 November 2012

Maksimakan Prestasi Gaming Dengan Game Booster (Free Download!)


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ini aku nak share dengan korang software yang bernama Game Booster.

Tengok nama pun dah tahu yang software ni fungsi dia untuk "boost" atau melonjakkan tahap prestasi gaming.
Software ini dibangunkan oleh IObit.Software ini memang berkesan.Komputer pun tidak mudah hang kalau guna game booster ni.
Cara Game Booster ni buat kerja ialah dengan menutup aplikasi yang tidak diperlukan, dan dengan ini penggunaan RAM juga dapat diturunkan dan penggunaan RAM akan lebih tertumpu kepada GAMING :D
Dan yang paling penting software ini tidak akan merosakkan komputer!

Kelebihan Game Booster :

1. Sangat mudah digunakan dan UI yang user friendly.
Cuma perlu click "Start Boost" dan game booster akan mula buat kerja :D


2. Dapat menigkatkan performance komputer dengan menutup aplikasi yang tidak diperlukan.


3. Mudah untuk kembali ke normal mode iaitu cuma perlu click "Restore" dan segala aplikasi yang ditutup sebelum ini akan di restore kembali.

4. Mudah untuk setting dan terdapat tools lain seperti tweak,defrag dan drivers.

Screen Shot :


Butang Start Boost.
GameBox.Auto detect game korang, atau pun korang boleh tambah game dengan click "Add +".

Tempat untuk setting.Game Booster akan auto detect software yang tidak diperlukan untuk ditutup.Korang jugak boleh menambah software yg korang nak tutup.


Baiklah tunggu apa lagi jom sedut!

Download : IObit Game Booster 3.5 Cracked

Ini adalah version paling latest.Game Orbit ni telah di Cracked.korang cuma perlu install saja :D
note : installer ni CLEAN!kalau was-was tak perlu download :)


Ok Happy GAMING!!!!
Assalamualaikum


Item Reviewed: Maksimakan Prestasi Gaming Dengan Game Booster (Free Download!) Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com