Saturday, 24 November 2012

SQLi Hunter - SQLi Vulnerable Scanner


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ini aku nak share dengan korang tool yang bernama SQLi Hunter.

Dengar nama pun dah tau yang fungsi tool ini adalah untuk mencari website yang terdedah kepada serangan SQL Injection.
Tool ni lebih kurang sama dengan SQL Poizon 1.0 - The Exploit Scanner .

Aku akan share SQLi Hunter v1.0 .Version paling latest adalah v1.1 tetapi ramai yang kata tak work.Kalau korang nak cuba boleh google.

Feature Menarik :
  • Dilengkapi dengan 4493 Dorks
  • Mendapatkan 96 result sekali scan. 
  • Dilengkapi dengan tool Admin Hunter (admin login page scanner).
  • User Interface yang sangat simple dan senang digunakan.


Download :





Item Reviewed: SQLi Hunter - SQLi Vulnerable Scanner Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com