Saturday, 15 December 2012

Hack Windows Login Password!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Entry hari ini aku nak share cara nak bypass atau hack windows login.Mesti korang pernah terlupa password windows korang atau pun orang nak masuk computer seseorang tapi kena login kan? 
Jadi tutorial ni aku nak ajar macam mana nak bypass dengan mudah.

Perisian yang akan kita guna dipanggil KONUSB.Perisian ni membolehkan kita login windows tanpa perlu tahu password.

Ok jom mula :)


Barang yang diperlukan :

1. Pendrive Kosong (kalau ada barang sila format)


2. Perisian KONUSB (LINK UPDATED)
Download : http://www.mediafire.com/?s16alp10sdz8dvl




Langkah-langkah install KONUSB :

1. Selepas korang dah download KONUSB, extract file .rar tersebut.


2. Kemudian cucuk Pendrive korang kat komputer dan buka folder KONUSB yang korang extract tadi.
Run file KONBOOTINSTALL.exe.




Kemudian CMD Akan muncul.
Masukkan huruf drive pendrive korang dan tekan enter!
note : huruf drive boleh cari di My Computer


Masukkan huruf drive dan enter

Selepas dah tekan ENTER, pendrive korang dah bersedia untuk hack login windows :)


Cara nak hack :


1. Cucuk pendrive korang kat komputer yang korang nak hack.Pastikan komputer tu dalam keadaan SHUTDOWN.

Kemudian ON komputer tu dan masuk Boot Setup dan boot melalui USB(pendrive)

note : tekan butang ESC, DELETE, atau F12 untuk masuk ke Boot Setup.

Kemudian tekan OK saja sampai habis.

Kemudian akan keluar login page macam biasa.dia akan minta password tapi jangan risau! Biarkan saja KOSONG dan tekan  OK/login !


Biarkan kosong dan login!

Note : KONUSB tidak akan mengubah password asal.Software ni cuma akan bypass password.Kalau korang cabut pendrive dari pc tu password tak akan bertukar.dia akan kekal macam yang asal.

Perisian ni berkesan untuk semua jenis system operasi seperti Windows XP, Vista, Windows 7 dan sebagainya.Linux tidak pasti work atau tidak.


KONUSB 100% Berfungsi.

Kalau tak faham lagi boleh tengok video tutorial :




Itu saja selamat hacking login windows :)

Credit to : Hiz Network
Item Reviewed: Hack Windows Login Password! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com