Thursday, 10 January 2013

Jadikan Laptop Sebagai Modem Wifi - Connectify Pro Free Download

Buat laptop jadi wifi hotspot connectify pro download

updated : link fixed



connectify pro full cracked

Assalamualaikum dan salam jumaat.Entry hari ini khas untuk sesiapa yang kat rumah dia ada banyak orang nak guna internet tapi broadband ada satu ja.mesti selalu berebut kan?
Jadi aku nak share cara nak tukarkan laptop korang jadi wifi hotspot atau modem wifi.

Caranya adalah dengan menggunakan CONNECTIFY.
Fungsi software ini adalah ia dapat menukarkan laptop korang menjadi wifi hotspot atau modem.Yang menariknya, korang boleh set nama wifi korang dan juga boleh setkan password.

Software ini boleh didapati dengan percuma di Laman Rasmi Connectify

Akan tetapi yang percuma hanyalah Lite Version dan versi ini fungsinya agak terbatas.Jadi aku akan share dengan korang CONNECTIFY PRO FULL VERSION CRACKED WITH KEYGEN.


Baiklah tunggu apa lagi sedut sekarang!




Selepas dah selesai download, korang cuma perlu install dan gunakan keygen untuk generate license key.
Maklumat penuh terdapat di dalam file yang korang download itu.

Cara nak guna senang saja cuma tekan2.Kalau tak reti nak guna boleh rujuk youtube.Insyallah mungkin aku akan buat tuto cara menggunakan connectify.

Enjoy!
Assalamualaikum.



Item Reviewed: Jadikan Laptop Sebagai Modem Wifi - Connectify Pro Free Download Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

1 comment:

  1. Microsoft telah mengumumkan kenaikan kadar harga untuk Microsoft Certified Professional dan lain - lain sijil mengikut bidang yang ditawarkan diseluruh dunia. Baca seterusnya


    Sejak Facebook Inc menyatakan untuk membina dua pusat data baru, para jurutera buntu untuk memilih sistem pelayan yang dikehendaki sama ada dari Dell Inc. (DELL) atau Hewlett-Packard Co. (HPQ).
    Oleh yang demikian pihak Facebook Inc. membuat keputusan untuk membina sendiri sistem pelayan mengikut kehendak tersendiri sepenuhnya. Baca seterusnya

    Masalah kegagalan titik tunggal atau dikenali dalam istilah 'single point of failure' bermula setelah kegagalan sistem rangkaian untuk bertukar ke suis rangkaian data yang lain, oleh yang demikian sebarang servis dari Research In Motion (RIM) hampir lumpuh sepenuhnya. Pihak Research In Motion (RIM) hanya mempunyai dua pusat rangkaian data termasuk yang mengalami masalah kegagalan tersebut untuk menyediakan servis bagi pengguna di seluruh dunia. Baca seterusnya

    ReplyDelete

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com