Tuesday, 12 February 2013

Hack Paypal Account!


Assalamualaikum dan salam sejahtera, entry hari ini aku nak share cara nak hack godam account PAYPAL.

Caranya senang saja tak perlu la nak carding penat2, tetapi cuma guna GOOGLE sahaja! Ya betul!
Ok korang pun dah tak sabar jom!

PERINGATAN :
APA YANG DIAJAR INI HANYALAH UNTUK TUJUAN PEMBELAJARAN SAHAJA!

SEBARANG PENYALAHGUNAAN TIDAK DITANGGUNG OLEH PIHAK REAPERZ.NET


1. Mula-mula sekali guna google dork ni :


ext:sql intext:@paypal intext:e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e

dengan dork ini korang akan dapat banyak account paypal berserta nama,alamat,tahun dll.

Contoh yang aku dapat :
http://www.zongzi.co.uk/home/backup/multibak_20120617034926_1.sql

Korang kena cari la dalam sql dump tu data paypal.memang penat la sikit hehe.

2. Selepas dah dapat, korang cuma perlu decrypt password hash di http://md5decrypter.co.uk/

Baiklah itu saja tuto untuk entry kali ini.senang kan? INGAT! hanya untuk pembelajaran sahaja.Assalamualaikum.


Item Reviewed: Hack Paypal Account! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com