Thursday, 14 March 2013

Reaperz.NET Shell Archive


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni aku nak share satu website yang aku baru buat kelmarin.Iaitu website Shell Archive.

Web ni aku buat untuk letak shell-shell asp dan php.Jadi senang lah korang nak cari shell apa2....cari satu tempat je :D

Dalam web ni ada PHP dan ASP Shell.
Yang sepesialnya selain korang boleh copy paste shell2 ni, korang jugak boleh guna direct untuk RFI :P
Aku akan update dari masa ke semasa bila ada shell baru.Kalau korang ada shell yang tak ada dalam web ni korang boleh PM aku suruh tambah hehe ^.^

Ok jom terjah!

Item Reviewed: Reaperz.NET Shell Archive Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com