Friday, 8 March 2013

Web Hosting Termurah Di Pasaran!

WEB HOSTING TERMURAH BANYAK FUNGSI


Assalamualaikum dan salam sejahtera, dah lama tak post entry.Sebenarnya aku pun dalam minggu exam ni haha tapi demi reader setia aku tulis jugak :D

Ok entry hari ini aku nak share satu web hosting malaysia yang sangat murah dan terbaik iaitu KacangHost.com
Hosting ni baru ditubuhkan pada 6 Mac 2013 oleh seorang belia Malaysia iaitu Akif Rabbani.






Hosting ini menawarkan pelbagai tawaran dan feature yang menarik iaitu :

- RM6/bulan untuk 2GB Hosting

- Hanya tambah RM40 untuk SSL
- Dedicated IP untuk RM5/bulan
- Domain .MY RM40
- Game Server - Coming SOON!
- Staff Support 24/7 setia ada untuk membantu


Hosting yang disediakan jugak tersedia akan dengan cPanel dan Softaculous.

Untuk sebarang pertanyaan boleh lah emailkan ke support@kacanghost.com atau follow twitter @KacangHost.


KacangHost jugak dikatakan akan menambah pelbagai tawaran dan feature yang menarik pada masa yang akan datang.
Jadi tunggu apa lagi Daftar Sekarang!

Item Reviewed: Web Hosting Termurah Di Pasaran! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com