Sunday, 21 April 2013

Tempahan Ruang Iklan! Murah Giler!

Assalamualaikum....hari ni aku nak buat tempahan ruang iklan!
Iklan yang ditempah aku akan letak banner blog dia di bahagian homepage dan di atas.

Korang boleh iklankan :
- Blog dan Website
- Produk

- Page Facebook

Banner korang juga akan STICKY untuk berapa bulan yang korang mahu ( tertakluk kepada pakej ).

Jom usha statistic dan SEO blog ni.
Tak lah gempak tapi kalau ada yang sudi nak tempah sangat dihargai :D

Blogger Stats

Audiences

Total Page Views

Google Page Rank
Google Webmaster Statistics
Tapak Iklan!



Berikut harga pakej pengiklanan :

Pakej banner 125x125 :
1 Bulan : RM10
2 Bulan : RM20
4 Bulan : RM30 ( Special)


Pakej banner  728x60 (TERHAD) :
1 Bulan : RM20
2 Bulan : RM40
3 Bulan : RM50 (Special)


*Boleh guna Banner sendiri atau boleh juga request design banner :)

Kaedah pembayaran : Bank Transfer (CIMB) dan CIMB Online.
Tempahan Terhad! Jangan lepas kan peluang!

Berminat? Hubungi facebook ,page atau email untuk maklumat lanjut :

Facebook : Afif Zafri

Page : H4ppy H4cking With Rea_pErz
Email : hackreaperz@gmail.com
Item Reviewed: Tempahan Ruang Iklan! Murah Giler! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com