Friday, 31 May 2013

FREE PHP Email Bomber


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Entry hari ni aku nak share script PHP yang dah lama aku guna.Iaitu script email bomber.BOMB? yeah! script ni untuk "bomb" atau spam email target korang.

Dengan script ni korang boleh spam email mangsa korang dengan beratus2 atau lebih.Yang lagi menariknya korang juga boleh letak email sender korang kepada apa2 yang korang nak.Kiranya macam fake email la :P




Script PHP Email Bomber :
Reaperz Email Bomber 

Password : reaperzdotnet

DEMO 

Cara nak guna :

- Paste code di dalam notepad dan save sebagai mailbomber.php .

-Upload ke dalam webhosting korang.
note : Free webhosting mungkin akan suspend account korang kalau korang guna script ni dengan berlebihan.

- Target : isi email mangsa korang

- Sender : isi apa2 yang korang suka! contoh : akuhensem@hensem.com

- Amount : isi berapa banyak email yang korang nak hantar.contoh kalau nak hantar seratus email, korang tulis 100.

- Subject : Tajuk email korang

- Message : Isi la apa yang korang nak hantar :D

- Last sekali tekan Start Bombing! nak tengok progress tengok di kotak Progress.

Item Reviewed: FREE PHP Email Bomber Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com