Thursday, 20 June 2013

Cara Dapatkan Banyak Followers di Twitter!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Entry hari ini aku nak share benda menarik sikit :D
Hari ni aku nak share auto follower twitter iaitu afollowers.com .

Buat pengguna twitter yang mahukan follower yang banyak memang sesuai la untuk korang :3

Ok jom~

1. Login ke http://twitter.com/ terlebih dahulu


2. Buka link ni : http://afollowers.com/

3. Kemudian akan keluar macam ini, dan klik "Login With Twitter".



4. Klik "Izin Aplikasi" / "Allow Apps"



5. Kemudian click Get Followers Now untuk mendapatkan follower.Untuk ini korang perlukan Credit. 1 follower = 5 Credit .



Waktu mula-mula korang sign up, korang akan diberikan 50 Credit percuma.

Bila dah habis credit korang tak boleh la dapatkan lagi follower.Tapi ada cara percuma untuk dapatkan credit :D

Cara mendapatkan Credit :

1. Klik "Earn Credit" pada tab atas.



2. Share link referal anda, dan setiap orang yang mendaftar dengan link anda, anda akan mendapatkan "Credit". 



3. Atau, di hompage laman web ni ada juga "Follow Our Sponsers" .Setiap sponser yang korang follow korang akan dapat 5 Credit.

Siap itu saja! Mudah kan?

note : korang tak perlu follow back orang yang follow korang tu.Tapi, ada berkemungkinan jugak orang yang follow korang tu akan unfollow balik :P

Sumber : Maz-Waone

Ok jom la follow Twitter Official Reaperz.Net @ReaperzDotNet


Item Reviewed: Cara Dapatkan Banyak Followers di Twitter! Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com