Thursday, 4 July 2013

Script Auto Invite Facebook Group Terbaru 2013



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ini aku nak share script auto invite group facebook yang terbaru dan 100% berkesan.

Ingat! Guna dengan sebaiknya....

Sebelum mula dalam tutorial ni aku guna Google Chrome.Firefox tak pasti work ke tak.

1. Copy code auto invite dari sini : 
Facebook Auto Invite Group Script


2. Selepas itu, korang masuk group facebook korang.
Tekan F12 atau right click > inspect element.
Kemudian click pada Console.




Kemudian paste script auto invite ke dalam kotak console tu.



Lepas tu tekan ENTER!

Script tu akan buat kerja dia.akan keluar satu popup macam gambar dibawah!




Jumlah member yang script ni akan add bergantung kepada jumlah friend korang.lagi banyak friends lagi banyak invite.

Ok itu saja. credit to Mohd Ikmal sebab share.



Item Reviewed: Script Auto Invite Facebook Group Terbaru 2013 Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com