Friday, 24 January 2014

Tutorial Bypass Survey Download Sharecash, FileIce



Assalamualaikum dan salam sejahtera. hari ini aku nak share tutorial cara nak BYPASS SURVEY download. Bagi kaki download software dan game mesti pernah jumpa survey yang menyakitkan hati ni. Tapi jangan risau, hari ni aku ajar korang cara bypass hoho...

Sebenarnya trick ni bukan bypass pun, tetapi cara yang betul nak lepas survey. cara ni boleh guna kat semua jenis survey macam sharecash, fileice, dan lain2 lagi, asalkan cukup syarat dan buat macam dalam tutorial ni.

Tutorial ni disediakan oleh :
Anis Asraf And ZACC Team


Benda Wajib yang Perlu Ada :

- Handset/Handphone/Phone/
- Simcard/Kad sim (Jangan guna simcard yang postpaid atau Line)
- Kredit Bawah RM 2 ( Kalau Nak Selamat )


Cara-cara :

1. Buka laman web yang korang nak download tu, dan akan ada keluar survey.

2. Pilih mana-mana Survey (Kalau boleh cari yang Number :33370)

3. Lepas tu ikut ja apa yang dia suruh buat, contohnya macam suruh main tembak itik ka, letak nama tengok jodoh la macam2.Buat ja...Tapi jangan tutup tab yang ada survey tu.

4. Dalam survey korang selalunya diminta untuk letakkan no telefon korang. letak ja .
Lepas tu akan ada satu mesej sampai .lepas dapat ja mesej tu, survey akan unlock dan korang dah boleh download file tu!

5. Sekarang step paling penting! Jangan terus download, korang kena batalkan langganan korang dengan survey tu dulu. Caranya :Hantar Sms Ni

CONTOH : Tulis "Stop" and Send Ke nombor Contoh : 33370 atau 33134

Itu Sajaa ! Dah Try 3 Kali . 50 Posen Je Hilang . Tapi Step 5 PALING PENTING !

Boleh PM Anis Asraf kalau Tak Faham :)





Item Reviewed: Tutorial Bypass Survey Download Sharecash, FileIce Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com