Tuesday, 18 February 2014

5 Antivirus Online Percuma dan Terbaik


Assaalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini aku nak kongsikan senarai 5 Antivirus Online yang percuma dah terbaik.

Apa kelebihan antivirus online ni? Dengan Antivirus Online ni korang boleh guna untuk scan file yang korang nak download sebab zaman sekarang ni file/software yang ada di internet kebanyakan tidak boleh dipercayai, lagi2 yang FREE... Mungkin ada "terselit" virus seperti Keylogger dan sebagainya.Jadi, sebelum download, korang boleh pastikan sama ada file tersebut bebas dari virus atau tidak dengan Antivirus Online ini.

Selain itu, korang juga boleh upload file untuk di-scan dengan antivirus online. ini sangat berguna untuk yang tak mempunyai perisian antivirus.


Selain dari scan file, antivirus online juga boleh digunakan untuk scan virus dan malware di sesuatu Website.


Baiklah di bawah aku ada sediakan senarai Antivirus Online yang mmg terbaik dan PERCUMA! 


1. Virus Total




2. ScanThis!



3. VirSCAN



4. Online Link Scan


5. Jotti's Malware Scan





Item Reviewed: 5 Antivirus Online Percuma dan Terbaik Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com