Monday, 12 May 2014

Rasai Dunia dari Lensa Instagram dengan TENS



Zaman sekarang ni Instagram dah jadi satu fenomena dalam kalangan pengguna laman sosial. Gambar-gambar yang dimuat naik ke Instagram selalunya lebih cantik dari gambar asal, ini kerana penggunakan filter yang disediakan.
Jadi kan best kalau apa yang kita tengok semuanya cantik macam gambar Instagram?

TENS ialah cermin mata hitam yang membolehkan korang melihat dunia seolah-olah ianya gambar yang menggunakan filter Instagram.

Dengan TENS, permandangan akan menjadi lebih menarik dengan warna yang terang atau "vivid" berbeza dengan cermin mata hitam sedia ada yang membuatkan permandangan menjadi agak suram. dibawah adalah gambar perbezaan antara kaca mata hitam yang biasa dan kaca mata TENS.




Sepasang cermin mata TENS dijual pada harga $60 USD dengan empat pilihan warna yang boleh dipilih iaitu black, navy. deep red, teal. TENS boleh dibeli menerusi laman web IndiGogo .

Cermin mata TENS ini dilengkapi dengan perlindungan UV400, menghalang 100% sinaran berbahaya.Ia diperbuat dari CR-39 plastic polymer dan tahan calar.








Item Reviewed: Rasai Dunia dari Lensa Instagram dengan TENS Description: Rating: 5 Reviewed By Afif Zafri

Share:

Popular Posts

© 2011 - Reaperz All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates DMCA.com